Store permanente krøller

Store permanente krøller hos Salon Nasim i København

Er du træt af at stå op hver morgen og arbejde med dit hår for at opnå de perfekte krøller? Hos Salon Nasim i København tilbyder vi store permanente krøller, så du kan få det hår, du drømmer om, uden at skulle bruge timer på styling.

Vores dygtige stylister har stor erfaring med at lave permanente krøller, og vi benytter kun de bedste produkter og teknikker for at opnå det bedste resultat. Uanset om du har tyndt eller tykt hår, så har vi den rette løsning til dig.

Permanent krøller til mænd

Mænd kan også drage fordel af vores permanente krøller. Vi tilbyder både store og bløde permanente krøller til mænd, så du kan få det hår, du ønsker, uanset om du vil have et afslappet eller formelt look.

Før og efter billeder

For at give dig en bedre idé om, hvad vi kan gøre for dig, kan du tage et kig på vores før og efter billeder. Her kan du se, hvordan vores kunder ser ud, før og efter vi har givet dem deres ønskede permanente krøller.

Anmeldelser og kvalifikationer

Vores salon og stylister har modtaget utallige positive anmeldelser fra tilfredse kunder, der har været begejstrede for det endelige resultat af deres permanente krøller. Vi er også kvalificerede og erfarne inden for branchen, så du kan være sikker på, at du får den bedste behandling hos os.

Kom og besøg Salon Nasim i København, hvor vi kan hjælpe dig med at opnå de store permanente krøller, du drømmer om. Book din tid i dag.

Vores adresse

Salon Nasim
Godthåbsvej 47, st.

2000 Frederiksberg
Tlf: 38871961