Økologiske hårpleje fra RICA hos Salon Nasim

Vi har længe været på udkig efter et rigtig godt mærke, som både er skånsomt, rigtig nærende for håret, men samtidig også er miljøbevidst.

Alle disse krav er gennemtænkt hos Rica og vi har været rigtig glade for deres produkter. Hvis du har et spørgsmål til et af deres produkter, så er du velkommen til at kontakte Nasim.

Deres produktserie NATURICA er vi især rigtig glade for, da vi ser at produkterne nærer, styrker og beskytter håret på et helt andet niveau.

RICA’s produkter er økologiske og blandt andet frie for: Parabener, Sulfater, Kunstige farvestoffer og mineralske olier.

Can we protect the planet? Yes vegan

Vælg Naturicas produkter som er 100% veganske, Ikke bare for at lyde smart, men for at deltage i en bæredygtig forandring, til en bedre fremtid for naturen og vores dyreliv.

Faktisk er vores produkter crueltyfree da vi ikke mener at dyr har noget med skønhedsprodukter at gøre.

Rica produkter

GLADE KUNDER

Kunde anmeldelser fra Google

Ulrik Quitzau

“Super frisør, altid let at få tid og super god service - udover naturligvis suplim klipning”

Martin Bech

“Rigtig sød, sjov og venlig frisør, der også godt kan finde ud af at klippe. Og så til rimelige priser.”

Ulrik Boas

“Min søn og jeg er faste kunder hos Nasim og er kommet hos hende gennem flere år. Nasim er en meget dygtig og professionel frisør, og hun har en lun personlighed og god humor. Et besøg hos frisør Nasim er en uforglemmelig oplevelse som klart kan anbefales.

Mange hilsner
Ulrik og Leo”

Forkæl dig selv

BOOK TID HER

Brug vores booking system til at booke en tid, eller ligge en besked til os via kontaktformularen

  FIND OS

  Har du specielle ønsker eller spørgsmål, må du altid gerne kontakte os på enten telefon 38 87 19 61 eller skrive en email på info@salonnasim.dk. Vi vil gøre opmærksom på, at der kan være lidt længere svartid på mail, så hvis det er angående tidsbestilling anbefaler, vi at du ringer til os. Du må selvfølgelig også altid kigge forbi salonen.

  VORES ADRESSE

  NASIM HAIR SALON
  Godthåbsvej 47, st.

  2000 Frederiksberg

  KONTAKT OS

  Hvis vi ikke når at tage telefonen, så prøv at ringe igen, da vi kan være optaget eller har en kunde. Du kan også vælge at skrive en sms eller fange os på vores Facebookside, så vil vi vende tilbage, så hurtigt som muligt.

  RING TIL OS

  Find os på Facebook her