Semi-permanente vipper

Semi-permanente vipper på Frederiksberg og i København - en guide til at få det perfekte look

Er du træt af at skulle fylde dine øjenvipper op hver anden dag? Eller ønsker du bare et mere dramatisk look uden at skulle bruge for meget tid på det? Så er semi-permanente vipper løsningen for dig.

Semi-permanente vipper er en populær metode til at få lange, fyldige og naturligt udseende vipper. Resultatet holder i op til 2-3 måneder, hvorefter de gradvist falder af sammen med din naturlige vippe-cyklus. Dette giver dig muligheden for at få et konstant flot look uden at skulle bekymre dig om at fylde op hele tiden.

Hos Nasim Hair Salon på Frederiksberg og i København har vi over 10 års erfaring med at lægge semi-permanente vipper. Vores dygtige teknikere er konstant i træning for at sikre, at vi altid leverer høj kvalitet til en fair pris.

Forberedelse til din behandling

Inden din behandling starter, tager vi en snak omkring dine ønsker og forventninger. Det er vigtigt for os at sikre os, at vi får det bedste mulige resultat for dig. Vi tager også højde for eventuelle allergier eller sensitiviteter, så du kan føle dig tryg under hele behandlingen.

Behandlingen

Behandlingen tager ca. 1-1,5 time, alt efter hvor mange vipper du ønsker at få lagt. Vi bruger kun de bedste produkter på markedet, så du kan være sikker på et holdbart og flot resultat. Under behandlingen ligger du behageligt tilbage i en stol og slapper af, mens vores tekniker arbejder på at skabe det perfekte look for dig.

Efterbehandling og vedligeholdelse

Efter behandlingen kan du forvente at dine øjne kan være lidt ømme og følsomme i et par dage. Det anbefales at undgå sauna, swimmingpool og andre aktiviteter, der involverer vand i ansigtet i de første 24 timer efter behandlingen. Du bør også undgå at bruge øjenmakeup i de første 24 timer.

Vores adresse

Salon Nasim
Godthåbsvej 47, st.

2000 Frederiksberg
Tlf: 38871961