Hårfarvning og striber på Frederiksberg

Skal du have lavet striber eller farve dit hår? Så er du landet hos den rigtig frisør. Vi har i flere år udført professionelle behandlinger inden for farvning af hår samt striber.
Inden vi starter tager vi en snak om hvad dine ønsker er, så vi sikre du går fra salonen med den bedste oplevelse hver gang. Vi har afsat ekstra tid i frisørstolen, så vi kan være ekstra forsigtig, når vi udfører behandling. Kom ind i salonen eller ring til os og høre mere om hårfarvning og striber.
Vi er en lille frisørsalon der tilbyder professionelle behandlinger til rimelige priser.
Med mere end 10 års erfaring og løbende træning, kan du være sikker på, at vi bliver din foretrukne frisør på Frederiksberg.
Priser og kvalitet hænger sammen. Hos Nasim Hair Salon leverer vi høj kvalitet til en god pris.

Skal du have farvet dit hår, så er det nødvenligt at bestil tid, enten via vores booking system eller via telefon.

Tilfredse kunder
Hos Nasim Hair Salon har vi mange faste og tilfredse kunder. Se herunder et udpluk af nogle af de anmeldelser vores gæster har givet os.
Vi glæder os til at se dig!!

GLADE KUNDER

Kunde anmeldelser fra Google

Brynja Flovinsdottir

“Fantastisk hyggelig salon og servicen i top. Er så mega glad for mit hår. Vil varmt anbefale Salon Nasim ? absolut et besøg værd.”

Mona Ghorbany

“Kunne ikke blive mere tilfreds! Fik en fantastisk klipning og farvet mit hår præcis som jeg ville have det. Udover det så er Nasim så utrolig sød. Har aldrig været så glad for at tage til frisøren.”

Ann lazarou

“Nasim is a fantastic salon very close to where I live in Copenhagen.
Nadim is always friendly and nothing is too much trouble. Due to work commitments, I am always having to move my appointments but Nasim is always accommodating and I always leave feeling happy with my hair.
Highly recommend.”

Læs flere anmeldelser

Forkæl dig selv

BOOK TID HER

Brug vores booking system til at booke en tid, eller ligge en besked til os via kontaktformularen

  FIND OS

  Har du specielle ønsker eller spørgsmål, må du altid gerne kontakte os på enten telefon 38 87 19 61 eller skrive en email på info@salonnasim.dk. Vi vil gøre opmærksom på, at der kan være lidt længere svartid på mail, så hvis det er angående tidsbestilling anbefaler, vi at du ringer til os. Du må selvfølgelig også altid kigge forbi salonen.

  VORES ADRESSE

  NASIM HAIR SALON
  Godthåbsvej 47, st.

  2000 Frederiksberg

  KONTAKT OS

  Hvis vi ikke når at tage telefonen, så prøv at ringe igen, da vi kan være optaget eller har en kunde. Du kan også vælge at skrive en sms eller fange os på vores Facebookside, så vil vi vende tilbage, så hurtigt som muligt.

  RING TIL OS

  Find os på Facebook her