Permanente krøller

Ønsker du at få permanente krøller? Så er det hos os at du skal bestille tid. Kom forbi vores frisørsalon på Frederiksberg, for at få en professionel behandling til en god pris.

Inden vi starter så tager vi en snak om hvordan du ønsker dine permanente krøller. Her hos Nasim Hair Salon afsætter vi ekstra tid, for at sikre vores kunder altid får deres ønskede frisure. Alt efter hårtype og tidligere behandlinger kan det tage imellem 2-5 timer til at få stylet professionelle permanente krøller. Vi anbefaler derfor at du ringer til os på forhånd, hvis du ønsker et mere specifikt behandlings-tid.

Priser og kvalitet hænger sammen.  Under dit besøg vil du opleve god kvalitet samt service med et smil. Vores mere end 10 års erfaring gør at du kan være sikker på at gå fra salonen med den bedste oplevelse hver eneste gang.

Denne behandling tilbydes tirsdag, torsdag og fredag, så husk at bestille i god tid. Dette kan gøres igennem denne hjemside eller ved at ringe ind til os.

Tilfredse kunder
Hos Nasim Hair Salon har vi mange faste og tilfredse kunder. Se herunder et udpluk af nogle af de anmeldelser vores gæster har givet os.                                                          Vi glæder os til at se dig!!

GLADE KUNDER

Kunde anmeldelser fra Google

Ulrik Quitzau

“Super frisør, altid let at få tid og super god service – udover naturligvis suplim klipning”

Martin Bech

“Rigtig sød, sjov og venlig frisør, der også godt kan finde ud af at klippe. Og så til rimelige priser.”

Ulrik Boas

“Min søn og jeg er faste kunder hos Nasim og er kommet hos hende gennem flere år. Nasim er en meget dygtig og professionel frisør, og hun har en lun personlighed og god humor. Et besøg hos frisør Nasim er en uforglemmelig oplevelse som klart kan anbefales.

Mange hilsner Ulrik og Leo”

Læs flere anmeldelser

Forkæl dig selv

BOOK TID HER

Brug vores booking system til at booke en tid, eller ligge en besked til os via kontaktformularen

  FIND OS

  Har du specielle ønsker eller spørgsmål, må du altid gerne kontakte os på enten telefon 38 87 19 61 eller skrive en email på info@salonnasim.dk. Vi vil gøre opmærksom på, at der kan være lidt længere svartid på mail, så hvis det er angående tidsbestilling anbefaler, vi at du ringer til os. Du må selvfølgelig også altid kigge forbi salonen.

  VORES ADRESSE

  NASIM HAIR SALON
  Godthåbsvej 47, st.

  2000 Frederiksberg

  KONTAKT OS

  Hvis vi ikke når at tage telefonen, så prøv at ringe igen, da vi kan være optaget eller har en kunde. Du kan også vælge at skrive en sms eller fange os på vores Facebookside, så vil vi vende tilbage, så hurtigt som muligt.

  RING TIL OS

  Find os på Facebook her