Herreklip på Frederiksberg

Er det tid til herreklip? så bestil tid hos os på Frederiksberg. Vi kan udføre lige den frisure du efterspørger. Med mere end 10 års erfaring og løbende træning, kan du være sikker på, at vi bliver din foretrukne herrefrisør på Frederiksberg.

Priser og kvalitet hænger sammen. Hos Nasim Hair Salon leverer vi høj kvalitet til en god pris. Under dit besøg vil du opleve god kvalitet samt service med et smil. Inden vi starter tager vi en snak om hvad dine ønsker er, så vi sikrer du går fra salonen med den bedste oplevelse hver gang.

Husk at bestil tid, så du sikrer dig et tidspunkt der passer bedst til dig. Hvis du er i nærheden, så tilbyder vi også herreklip uden tidsbestilling. Ventetid kan forekomme, så vær lidt tålmodig med os.

Tilfredse kunder
Hos Nasim Hair Salon har vi mange faste og tilfredse kunder. Se herunder et udpluk af nogle af de anmeldelser vores gæster har givet os.

GLADE KUNDER

Kunde anmeldelser fra Google

Ulrik Quitzau

“Super frisør, altid let at få tid og super god service – udover naturligvis suplim klipning”

Martin Bech

“Rigtig sød, sjov og venlig frisør, der også godt kan finde ud af at klippe. Og så til rimelige priser.”

Ulrik Boas

“Min søn og jeg er faste kunder hos Nasim og er kommet hos hende gennem flere år. Nasim er en meget dygtig og professionel frisør, og hun har en lun personlighed og god humor. Et besøg hos frisør Nasim er en uforglemmelig oplevelse som klart kan anbefales.

Mange hilsner Ulrik og Leo”

Læs flere anmeldelser

Forkæl dig selv

BOOK TID HER

Brug vores booking system til at booke en tid, eller ligge en besked til os via kontaktformularen

  FIND OS

  Har du specielle ønsker eller spørgsmål, må du altid gerne kontakte os på enten telefon 38 87 19 61 eller skrive en email på info@salonnasim.dk. Vi vil gøre opmærksom på, at der kan være lidt længere svartid på mail, så hvis det er angående tidsbestilling anbefaler, vi at du ringer til os. Du må selvfølgelig også altid kigge forbi salonen.

  VORES ADRESSE

  NASIM HAIR SALON
  Godthåbsvej 47, st.

  2000 Frederiksberg

  KONTAKT OS

  Hvis vi ikke når at tage telefonen, så prøv at ringe igen, da vi kan være optaget eller har en kunde. Du kan også vælge at skrive en sms eller fange os på vores Facebookside, så vil vi vende tilbage, så hurtigt som muligt.

  RING TIL OS

  Find os på Facebook her