Få permanente krøller

Permanente krøller hos frisør - Få bløde og smukke krøller med Salon Nasim

Er du træt af at bruge timer på at få de perfekte krøller med en curling iron, men de forsvinder efter få timer? Så overvej at få permanente krøller hos Salon Nasim, en frisørsalon på Frederiksberg. Vi tilbyder bløde og smukke permanente krøller til både mænd og kvinder. Uanset om du ønsker store krøller eller små, bløde bølger, har vi den rette behandling til dig.

Få permanente krøller med erfaring og kvalifikationer

Hos Salon Nasim har vi mange års erfaring med at give vores kunder smukke og holdbare permanente krøller. Alle vores stylister er uddannet og er specialister i at give krøller, der passer til din hårtype og ønsker. Vi sørger for, at du får en behandling, der passer til netop dit hår og din livsstil, så du kan nyde dine smukke krøller i lang tid fremover.

Kvalifikationer og anmeldelser af Salon Nasim og stylisterne

Salon Nasim prioriterer din sundhed højt. Vi benytter kun økologiske produkter, der er skånsomme for dit hår og hovedbund, og vi undgår skadelige kemikalier. Vores kunder roser os for vores faglighed og kvalitet, og vi har mange positive anmeldelser, der bevidner om vores engagement i at give den bedste oplevelse til vores kunder.

Permanente krøller til alle hårtyper

Uanset om du har tyndt eller tykt hår, kan vi give dig de permanente krøller, du ønsker. Vi har erfaring med både før og efter behandlingen og kan rådgive dig om, hvordan du bedst passer på dine nye krøller. Vi sørger for, at du får et resultat, der passer til dit hår, så du kan føle dig smuk og selvsikker med dine nye krøller.

Pris på permanente krøller hos Salon Nasim

Vores priser for permanente krøller varierer afhængigt af, hvilken behandling du ønsker, samt hårlængden og -tykkelsen. Kontakt os for en prisoversigt og book en tid til en konsultation, så vi kan rådgive dig om, hvilken behandling der passer bedst til dig.

Vores adresse

Salon Nasim
Godthåbsvej 47, st.

2000 Frederiksberg
Tlf: 38871961